Keuringen

Voor een aantal van onze trainingen is een geldige medische keuring, uitgevoerd door een gecertificeerd arts, verplicht.  Voor deelname aan de offshore trainingen is een verklaring van een arts -waaruit blijkt dat men fysiek in staat is aan de training deel te nemen- ook voldoende.

STC-KNRM kan verschillende medische keuring op onze trainingslocatie verzorgen op de datum van de training. Hierdoor ben je dus niet genoodzaakt om een extra dag vrij te plannen voor je keuring. Tijdens het boeken van je training krijg je in stap 3 van het boekingsformulier de mogelijkheid een medische keuringen naar keuze te selecteren.

Wilt u alleen een keuring bij ons inplannen (niet als aanvulling op een training)? Belt u ons dan op 0800-3800030, dan plannen wij een keuring met u in.

De volgende keuringen kunnen wij voor je inplannen:

Soortomschrijvingprijs**Bijzonderheden
Perslucht 1Persluchtkeuring + rust ECG€170,-
Perslucht 2Persluchtkeuring + inspannings ECG€230,-Deze keuring duurt een uur
NOGEPA OffshoreStandaard NOGEPA offshore keuring + schoudermeting€180,-Dit is de standaardkeuring voor offshore personeel
NOGEPA Offshore cateringpersoneelOffshore keuring voor cateringpersoneel incl. Faecestest€250,-
NOGEPA Offshore KraanwerkersOffshore keuring voor kraanwerkers€125,-
NOGEPA Offshore Emergency ResponderOffshore keuring voor Emergency Responder (incl. INSP)€230,-
Bi DeltoidBi- Deltoid schoudermeting€45,-De schoudermeting is tegenwoordig onderdeel van de NOGEPA keuring. Als u al een geldige medische keuring heeft maar nog geen Bi- Deltoid certificaat, kunt u de schoudermeting ook ‘los’ laten uitvoeren
Beroepsduiker inBeroepsduiker inkeuring (incl. X-Thorax)€495,-
Beroepsduiker herBeroepsduiker herkeuring€410,-Dit is de herhalingskeuring voor beroepsduikers
ScheepvaartkeuringScheepvaartkeuring€160,-Deze keuring is bedoeld voor zeevaartpersoneel.
combinatie offshore en scheepvaartkeuringcombinatie NOGEPA offshore- en scheepvaartkeuring€204,-Deze keuring is bedoeld voor zeevaart + offshore personeel.
combinatie offshore en perslucht 2combinatie NOGEPA offshore en perslucht 2€335,-Deze keuring is een combinatie van de NOGEPA Offshorekeuring en de persluchtkeuring + inspannings ECG en duurt een uur
G41 StandaardG41 keuring standaard <40 jaar + rust ECG€170,-Dit is de standaardkeuring voor personeel (jonger dan 40 jaar) in de Offshore Windindustrie. Voor deze keuring geldt dat er op indicatie een bloedbeeld bepaalt kan worden. De bloedbeeldbepaling kost € 35,- extra.
G41 40+G41 keuring >40 jaar + inspanningstest en Stress ECG€230,-Dit is de standaardkeuring voor personeel (ouder dan 40 jaar) in de Offshore Windindustrie. Voor deze keuring geldt dat er op indicatie een bloedbeeld bepaalt kan worden. De bloedbeeldbepaling kost € 35,- extra.

 

De medische keuring die door onze arts wordt uitgevoerd is 2 jaar geldig. Na 2 jaar zal de keuring opnieuw uitgevoerd moeten worden. Onder sommige omstandigheden zal de arts echter een verklaring van 1 jaar afgeven bijvoorbeeld wanneer er sprake is van overgewicht of een aandoening die in korte tijd de conditie van de deelnemer kan verslechteren.

*Wij kunnen een zeevaartkeuring voor je inplannen. Deze keuring kan, vanwege de benodigde apparatuur, helaas niet op onze trainingslocatie plaatsvinden. De keuring kan uitgevoerd worden in Rhoon, de praktijk bevindt zich op 15 minuten rijden van ons trainingscentrum.

** Alle hier genoemde prijzen zijn exclusief BTW.