05 juli 2017

Uitbreiding portfolio

Wij zullen de komende maanden ons aanbod aan trainingen weer uitbreiden. De volgende twee trainingen zijn inmiddels toegevoegd aan ons portfolio en zijn al snel separaat en in combinatie met andere trainingen te  boeken:

  • S-cape
  • E.H.B.O. Rode Kruis

Uitbreiding portfolio Uitbreiding portfolio 1

EHBO Rode Kruis (8 uur e-learning en 4 uur klassikaal)
Bij STC-KNRM kunt u nu uw ook het EHBO Rode Kruis certificaat behalen. Van bewusteloosheid tot verslikking en van brandwonden tot vergiftiging. Zorg dat jij weet wat je moet en oefen alle vaardigheden tijdens onze EHBO cursus. Reanimatie en gebruik van de AED zijn tevens onderdeel van deze cursus.

Duur: 8 uur online voorbereiding en 4 uur klassikaal

Bespaar tijd doordat je online al met de theorie oefent. Kennistesten en heldere video’s maken deze online theorie allesbehalve saai.

Oefen klassikaal samen met je collega’s

Voor de deelnemers van de STCW, BOSIET en of FOET trainingen bestaat de mogelijkheid om deze cursus te combineren door een extra klassikale module te volgen van 2 uur waardoor het officiële Internationale Rode Kruis certificaat ook behaald wordt.

S-cape training
Tijdens de cursus S cape Evacuatie systeem leert de cursist de theorie en de praktijk van het gebruik van het S cape systeem. Zo kan de cursist na deze training veilig naar beneden afdalen met het systeem.

Deze cursus is voor iedereen interessant, die werkt op een offshore installatie waar een S cape Evacuatie systeem aanwezig is.

Volg onze website om te boeken of contact ons voor vragen