Sea Survival (STCW)

maritiem

Deze module Sea Survival is een onderdeel uit de STCW Basic Safety training. Sommige bedrijven kiezen ervoor hun medewerkers alleen deze training te laten volgen. Deze training staat niet standaard ingepland, maar kunnen wij voor u inplannen op aanvraag.


In deze training worden de volgende onderdelen behandeld:

  • de gevaren en symptomen van onderkoeling en verdrinking;
  • voordelen en beperkingen van de verschillende Lifejackets die gebruikt worden in de industrie;
  • aantrekken ofwel gebruiken van de verschillende Lifejackets
  • het op een veilige manier aan en van boord overstappen;
  • basiskennis over het overleven op zee, individueel en in een groep.

Lestijden:
De lestijden van deze training zijn variabel. Wij vragen de deelnemers of ze 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig willen zijn voor de inschrijving.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief  het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt standaard in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is mogelijk om via STC-KNRM een tolk in te huren.

Toelatingseisen:
Om aan deze training deel te kunnen nemen heeft u een medische keuring nodig, uitgevoerd door een NOGEPA gecertificeerd arts. STC-KNRM kan deze keuring voor u verzorgen. Het is ook mogelijk om een verklaring van een arts te overhandigen, waaruit blijkt dat men fysiek in staat is om aan de training deel te nemen.

Meer weten? 0800-3800030

250,- excl. 21% BTW

STCW’78 as amended.

Engels

Specificaties

1 dag

5 jaar

Quarantaineweg 98, 3089 KP, Rotterdam-Heijplaat

Afhankelijk van de geboekte datum