Menu

VCA Basis Examen andere taal

Boek direct
VCA Basis Examen andere taal

STC-KNRM verzorgt VCA cursussen en examens in alle talen waarin VCA examens afgenomen kunnen worden. Het examen Basisveiligheid VCA (B-VCA) kan in de volgende talen worden afgenomen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools, Portugees, Turks, Slowaaks, Hongaars, Roemeens, Italiaans, Spaans en Litouws.

Daarnaast is er een mogelijkheid om een Basis VCA Examen in een andere taal te laten vertalen.
De aanvraag voor een examen in deze taal moet minstens drie weken voor aanvang van het examen plaatsvinden. Houdt er rekening mee dat het laten vertalen van een examen extra kosten met zich meebrengt. Het examen kan vertaald worden in de volgende talen: Bulgaars, Deens, Ests, Fins, Grieks, Lets, Noors, Maltees, Sloveens, Tsjechisch en Zweeds

 

Het B-VCA examen bestaat uit 40 multiple choice vragen. Om voor  dit examen te slagen moeten minimaal 28 vragen goed beantwoord worden. Het is een schriftelijk examen, duurt maximaal 60 minuten en wordt afgenomen door het Pontifex Certificatie.

Prijs:
115,- excl. 21% BTW
Certificaten:
SSVV Basisveiligheid VCA
Geldigheid:
10 jaar
Locatie:
Verschillende locaties in Nederland
Duur:
60 minuten
Aanvang:
Verschillende tijdstippen per locatie

Locatie:
Het examen B-VCA wordt op de volgende 28 locaties verspreid over Nederland afgenomen:
Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Coevorden, Den Bosch, Dordrecht, Drachten, Eindhoven, Enschede, Geleen, Goes, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Middelharnis, Midwoud, Moerdijk, Nieuwegein, Nijmegen, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Sliedrecht, Velsen-Noord, Vierlingsbeek, Vierpolders, Waddinxveen en Zwolle.

Voor groepen organiseren wij graag een VCA examen op de locatie en tijd van uw voorkeur. Hiervoor maken wij graag een offerte voor u.

Prijs
De examenprijs is de prijs voor het schriftelijke B-VCA examen per persoon in de talen Engels, Duits, Frans, Portugees, Pools, Turks, Slowaaks, Hongaars, Roemeens, Italiaans, Spaans en Litouws op een locatie van Pontifex Certificatie.
Voor examens B-VCA in andere dan bovengenoemde Europese Unie talen komt er een toeslag voor vertaalkosten bij. Hiervoor maken wij graag een offerte.

Aanmeldtermijn
De aanmeldtermijn voor examens gaat van 24 uur naar 48 uur. Dit betekent dat alle examens tenminste 48 uur van te voren worden aangevraagd bij VCA Infra. Wij kunnen aanmeldingen die een dag van te voren worden gemaakt niet aannemen.

Bijzonderheden:
Indien het examen later dan 10 werkdagen van te voren aangevraagd is, kunnen er Ecabo-toeslagen in rekening worden gebracht. Indien u voor een zelfstandige voorbereiding op het examen kiest, kunt u een boek bestellen bij Pontifex.