Menu

VCA VOL Examen Andere taal

Boek direct
VCA VOL Examen Andere taal
STC-KNRM verzorgt VCA cursussen en examens in alle talen waarin VCA examens afgenomen kunnen worden. Het afnemen van de examens wordt verzorgd door Pontifex.
Het examen VOL VCA kan in het Nederlands, Duits, Engels en Frans worden afgenomen.

Het VCA VOL Examen bestaat uit 70 multiple choice vragen. Om voor dit examen te slagen moeten minimaal 49 vragen goed beantwoord worden. Het is een schriftelijk examen, duurt maximaal 75 minuten en wordt afgenomen door Pontifex.

Prijs:
125,- excl. 21% BTW
Certificaten:
SSVV VCA/VOL
Geldigheid:
10 jaar
Locatie:
Verschillende locaties in Nederland
Duur:
75 minuten
Aanvang:
Verschillende tijdstippen per locatie

Taal:
Het VCA VOL andere taal examen kan in het Engels, Duits en Frans worden afgenomen.

Locatie:
Het VOL VCA Examen vindt plaats op 28 locaties verspreid door heel Nederland:
Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Coevorden, Den Bosch, Dordrecht, Drachten, Eindhoven, Enschede, Geleen, Goes,Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Middelharnis, Midwoud, Moerdijk, Nieuwegein, Nijmegen, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Sliedrecht, Velsen-Noord, Vierlingsbeek, Vierpolders,Waddinxveen en Zwolle.

Voor groepen organiseren wij graag een B-VCA of ander VCA examen op de locatie en tijd van uw voorkeur. Hiervoor maken wij graag een offerte voor u. Vanuit Ecabo worden wel eisen aan de examenlocatie gesteld.

Prijs:
De examenprijs is voor het VOL VCA examen per persoon in de talen Engels, Duits of Frans op locatie van Pontifex. Indien het examen korter dan 10 werkdagen van te voren aangevraagd is, kunnen Ecabo-toeslagen in rekening worden gebracht

Lesmateriaal
Indien u voor een zelfstandige voorbereiding op het examen kiest, verwijzen wij u graag naar de website van Pontifex voor het bestellen van een lesboek. De VOL-VCA cursusboeken zijn in het Nederlands, Engels, Duits en Frans beschikbaar.

Aanmeldtermijn
De aanmeldtermijn voor examens gaat van 24 uur naar 48 uur. Dit betekent dat alle examens tenminste 48 uur van te voren worden aangevraagd bij VCA Infra. Wij kunnen aanmeldingen die een dag van te voren worden gemaakt niet aannemen.