Menu

VIL VCU Examen Engels

Boek direct
VIL VCU 1

Het VIL VCU Examen (Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden van Uitzendbureaus) is onderdeel van iedere VIL VCU cursus van STC-KNRM, maar kandidaten kunnen ook kiezen voor zelfstandige voorbereiding en alleen het examen doen. Dit examen wordt in het Engels gegeven.

Indien u voor een zelfstandige voorbereiding op het examen kiest, verwijzen wij u graag naar de website van Pontifex voor het bestellen van een lesboek. De VIL-VCU cursusboeken zijn in het Nederlands en Engels te verkrijgen.

Het VIL VCU Examen Engels bestaat uit 70 multiple choice vragen. Om voor dit examen te slagen moeten minimaal 49 vragen goed beantwoord worden.

Het is een beeldschermexamen, duurt maximaal 105 minuten en wordt afgenomen door Pontifex Certificatie.

Prijs:
125,- excl. 21% BTW
Certificaten:
SSVV VIL/VCU
Geldigheid:
10 jaar
Locatie:
Verschillende locaties in Nederland
Duur:
105 minuten
Aanvang:
Verschillende tijdstippen per locatie

Locatie:

Via onze site kunt u direct boeken voor: Capelle a/d IJssel, Dordrecht, Den Bosch, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam en Sliedrecht.

Doe je liever examen op 1 van de overige 22 onderstaande locaties verspreid door heel Nederland dan vragen wij contact op te nemen met STC-KNRM via telefoonnummer 010 – 4283860.
Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Coevorden, Drachten, Eindhoven, Enschede, Geleen, Goes, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Middelharnis, Midwoud, Moerdijk, Nieuwegein, Nijmegen, Velsen-Noord, Vierlingsbeek, Vierpolders, Waddinxveen en Zwolle.

Voor groepen organiseren wij graag een B-VCA of ander VCA examen op de locatie en tijd van jouw voorkeur. Hiervoor maken wij graag een offerte voor je. Vanuit Ecabo worden wel eisen aan de examenlocatie gesteld.

Prijs:
De genoemde prijs is voor het VIL-VCU beeldschermexamen in de Engelse taal per persoon op locatie van Pontifex.