Historie

STC NEXT is een trainingscentrum gelegen op een uniek plekje in de Rotterdamse haven. Als trainingscentrum zorgen wij er met passie voor dat iedereen die werkt op zee ook weer veilig thuis komt. Wij trainen voor de branches Olie & Gas, Offshore, Wind en de Maritieme sector. Daarnaast verzorgen wij diverse trainingen op het industriële vlak. Ons portfolio vindt u verder op onze website.

STC NEXT is toonaangevend op het gebied van scheepvaartonderwijs en beschikt over aanverwante kennis voor alle voorkomende werkzaamheden en activiteiten op haven- en logistiek- gebied.

Bij STC NEXT worden deze kennis en ervaring gebundeld, waardoor wij zeer hoogwaardige maritieme en offshore ‘emergency response’ trainingen kunnen verzorgen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Bij STC NEXT staat klantgerichtheid en flexibiliteit voorop, waarbij wij de hoogste eisen aan onszelf stellen op het gebied van kwaliteit.

Graag leiden wij u een keer rond door ons prachtige trainingscentrum en vernemen wij van u waar wij uw organisatie kunnen versterken op veiligheidsgebied.
Naast de verplichte -standaard- trainingen ontwikkelen wij ook maatwerk, in iedere gewenste taal en ook bij u aan boord.