Over ons

STC NEXT is een offshore trainingscentrum gelegen op een uniek plekje in de Rotterdamse haven. Als offshore trainingscentrum zorgen wij er met passie voor dat iedereen die werkt op zee ook weer veilig thuis komt. Wij trainen voor de branches Olie & Gas, Offshore Wind en de Maritieme sector. Daarnaast verzorgen wij diverse trainingen op het industriële vlak. Ons portfolio vindt u verder op onze website.

STC NEXT is een dochteronderneming van twee bijzondere organisaties. Enerzijds de STC Group die (wereldwijd) toonaangevend is op het gebied van scheepvaartonderwijs en beschikt over aanverwante kennis voor alle voorkomende werkzaamheden en activiteiten op haven- en logistiek- gebied.
En anderzijds de STC NEXT, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, die zich als niet gesubsidieerde vrijwilligersorganisatie al bijna 200 jaar inzet voor redding van en hulp aan drenkelingen op de (Nederlandse) wateren.

Bij STC NEXT worden deze kennis en ervaring gebundeld, waardoor wij zeer hoogwaardige maritieme en offshore ‘emergency response’ trainingen kunnen verzorgen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Bij STC NEXT staat klantgerichtheid en flexibiliteit voorop, waarbij wij de hoogste eisen aan onszelf stellen op het gebied van kwaliteit.

Graag leiden wij u een keer rond door ons prachtige trainingscentrum en vernemen wij van u waar wij uw organisatie kunnen versterken op veiligheidsgebied.
Naast de verplichte -standaard- trainingen ontwikkelen wij ook maatwerk, in iedere gewenste taal en ook bij u aan boord.