Hotel & Vervoer

Heeft u een overnachting nodig? STC NEXT kan dit voor u regelen! Dit kunt u doen door in de online boekingsmodule, bij de optie accommodatie, het hotel en het aantal nachten te selecteren.

ss Rotterdam
STC NEXT heeft een samenwerking met het ss Rotterdam, een uniek hotel gelegen in het centrum-zuid van Rotterdam en 20 minuten van ons trainingscentrum vandaan. Het ss Rotterdam biedt iedere gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam.

Kosten
Een overnachting op het ss Rotterdam kost €129,- per nacht inclusief ontbijt. Cursisten hebben ook de mogelijkheid om in het hotel te dineren. STC NEXT heeft met het ss Rotterdam de afspraak gemaakt dat cursisten, aangemeld door een bedrijf, mogen dineren voor €30,- inclusief 2 consumpties (non-alcoholische dranken). Mocht de rekening toch hoger uitvallen dan bovengenoemd bedrag, zal de cursist het restant zelf moeten afrekenen. Bent u een freelancer en betaalt u zelf voor de training geldt deze afspraak niet.

Vervoer
Cursisten die niet over eigen vervoer beschikken kunnen voor €17,- per dag mee varen met de watertaxi. De watertaxi stopt voor het ss Rotterdam en zet u binnen 5 minuten voor de deur bij STC NEXT. Mocht u toch met eigen vervoer komen, is er de mogelijkheid om gratis te parkeren bij het hotel.

Facturatie
Het ss Rotterdam stuurt de factuur voor de overnachtingen direct naar de freelancers en de bedrijven die dit voor de cursisten geboekt hebben. De bedrijven zullen dus geen factuur van STC NEXT ontvangen wat betreft het hotel.

Wil je meer informatie over het ss Rotterdam? Neem dan een kijkje op de website: http://ssrotterdam.nl/.