Menu

Hotel

(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto Fred Libochant
Rotterdam / ss Rotterdam

Heb je al nagedacht of je een overnachting nodig hebt tijdens de training? STC-KNRM regelt het voor je. Slapen en eten op de ss Rotterdam en dan van en naar ons trainingscentrum per watertaxi!

Rgele het via de online boekingmodule, bij de optie accommodatie of regel het via ons per telefoon of mail

ss Rotterdam
STC-KNRM heeft een samenwerking met het ss Rotterdam, een uniek hotel gelegen in het centrum-zuid van Rotterdam en 20 minuten van ons trainingscentrum vandaan. Het ss Rotterdam biedt iedere gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam.

Kosten
Een overnachting op het ss Rotterdam kost €110,- per nacht inclusief ontbijt. Cursisten hebben ook de mogelijkheid om in het hotel te dineren. STC-KNRM heeft met het ss Rotterdam de afspraak gemaakt dat cursisten, aangemeld door een bedrijf, mogen dineren voor €30,- inclusief consumpties (non-alcoholische dranken). Mocht de rekening toch hoger uitvallen dan bovengenoemd bedrag, zal de cursist het restant zelf moeten afrekenen. Ben je een freelancer en betaal je zelf voor de training geldt deze afspraak niet.

Vervoer
Cursisten die niet over eigen vervoer beschikken kunnen voor €15,- per dag mee varen met de watertaxi. De watertaxi stopt voor het ss Rotterdam en zet je binnen 5 minuten voor de deur bij STC-KNRM. Mocht je toch met eigen vervoer komen, je kunt gratis parkeren voor het hotel.

Facturatie
Het ss Rotterdam stuurt de factuur voor de overnachtingen direct naar de bedrijven die dit voor de cursisten geboekt hebben. De bedrijven zullen dus geen factuur van STC-KNRM ontvangen wat betreft het hotel.

Wil je meer informatie over het ss Rotterdam? Neem dan een kijkje op de website: http://ssrotterdam.nl/.