Basis VCA examen in een andere taal

Het Basis VCA examen (B-VCA) is standaard beschikbaar in 12 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools, Portugees, Turks, Hongaars, Roemeens, Russisch, Spaans en Litouws. Het B-VCA examen is ook beschikbaar in de volgende niet standaardtalen: Arabisch, Bulgaars, Grieks, Kroatisch, Italiaans en Slowaaks. Het Basis VCA examen is in deze talen (op de Litouwse taal na) tevens als voorleesexamen beschikbaar.
Daarnaast is het mogelijk om een Basis VCA examen in één van de volgende talen aan te vragen: Deens, Ests, Fins, Lets, Noors, Maltees, Sloveens, Tsjechisch en Zweeds. Let op! Dit zijn examens die apart vertaald moeten worden en de kosten voor deze vertaling zullen worden doorbelast.

Belangrijk om te melden is dat VCA Infra per direct een mondkapjesplicht heeft ingesteld voor alle examencentra die VCA- en SOG-examens afnemen. Wij willen u vragen om uw kandidaten hiervan op de hoogte te stellen en hen zelf een mondkapje mee te laten nemen.

Het B-VCA examen is voor alle uitvoerende medewerkers en bestaat uit 40 verschillende vragen:
– Meerkeuze vraag met 1 juist antwoord.
– Meerkeuze vraag met meer dan 1 juist antwoord.
– Matrixvragen met meerdere beweringen waarbij ja/nee aangevinkt moet worden.
– Rangschikvragen waarbij meerdere elementen in de juiste volgorde gezet moeten worden.
– Koppel-/ sleepvragen waarbij meerdere elementen uit het rechter rijtje gekoppeld moeten worden aan het linker rijtje.

Het examen duurt maximaal 60 minuten. Je bent geslaagd indien je 65% (2580 punten) of meer goed hebt. Je diploma is 10 jaar geldig.

Als u interesse heeft in het examen in een andere taal, raden wij u aan om contact op te nemen met onze boekingsafdeling via info-hp@stcnext.com. Zij kunnen aangeven op welke locaties en op welke tijden het gewenste examen gegeven wordt.

Maatwerk nodig? Neem contact met ons op!
010 - 4283860