Basisopleiding veiligheid voor Deksmannen (1-daagse)

Nieuw bij STC NEXT locatie Heijplaat de eendaagse basisopleiding veiligheid deksmannen met vrijstelling! De CBR certificering voor de eerste vrijstellings basisopleiding veiligheid deksmannen is rond! STC NEXT biedt met ingang van 29 november de eendaagse opleiding aan voor een ieder die in het bezit is van een geldig Basic Training (STCW) zeevaart certificaat.
De vrijstelling op basis van dit geldige certificaat geldt voor maximaal 2 van de 3 dagen. De deelnemer zal minstens nog 1 dag van de basisopleiding moeten volgen.

De onderdelen die aan bod komen tijdens de eendaagse opleiding zijn:

  • Zich veilig aan boord van een vaartuig voortbewegen;
  • Omgaan met touwen en draden;
  • Risico’s door blootstelling aan lawaai.

STC NEXT heeft een effectieve training ontwikkeld waarbij de afwisseling van theorie en praktijk een grote rol speelt. Dit geeft meteen de gelegenheid het theoretische gedeelte in de praktijk toe te passen.
De cursus voldoet aan de Standaarden voor de basisopleiding veiligheid voor deksmannen gesteld door CESNI (Besluit: CESNI 2021-I-1) en de richtlijn (EU) 2017/2397.

Wat kunt u ermee?
Na het afronden van de opleiding ontvangt de deelnemer een door het CBR erkend certificaat. Op basis van dit certificaat én een geldige medische keuring kan men een dienstboekje met de EU kwalificatie ‘Deksman’ aanvragen.

Wat neem ik mee?

  • Geldig legitimatiebewijs (Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs);
  • Geldig certificaat binnenvaart keuring;
  • Droog ondergoed.

U hebt geen specifieke voorkennis nodig om aan de cursus deel te nemen. Min. leeftijd voor deelname 16 jaar.

Wij adviseren om vooraf een binnenvaart keuring te hebben. De binnenvaart keuring kan ook bij onze arts op onze locatie tijdens de training geregeld worden.

Vind hier de verschillende types keuringen.

Certificaten:
U ontvangt een basisopleiding veiligheid voor deksmannen gesteld door CESNI certificaat.

Lestijden:
Op de eerste dag worden de deelnemers om 07.45 uur verwacht voor de inschrijving. De training start om 08.30 uur en zal rond 16:30 uur eindigen.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief registratiekosten, het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt standaard in het Nederlands gegeven. Indien er uitsluitend Engels sprekende cursisten deelnemen kan de instructie in het Engels worden verzorgd. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is mogelijk om via STC NEXT een tolk in te huren.

Maatwerk nodig? Neem contact met ons op!
010 - 4283860