E-BOSIET incl. CA-EBS (OPITO 5752/Digital Delivery BOSIET)

offshore

Introductie
OPITO heeft de E-learning methode ontworpen voor de theoretische onderdelen van de BOSIET training. Dit betekent dat de theorie online aangeboden wordt, in tegenstelling tot de klassikale sessies. Met de OPITO E-BOSIET traint u nog maar 1 dag op ons trainingscentrum in plaats van 3 dagen. Alle theorie leert u thuis middels E-learning gedurende een gemiddeld  8-16 uur durend programma.

De Basic Offshore Safety Introduction and Emergency Response Training is een training bedoeld voor medewerkers die werkzaam zijn in de offshore sector. Kennis over de basisveiligheid op platforms, overleven op zee en het verlenen van (basis) Eerste Hulp) behoren tot de vaardigheden waarover offshore personeel moet beschikken.
Tijdens deze training leren de deelnemers over basisveiligheid op platforms, het overleven op zee en het verlenen van (basis) Eerste Hulp.

De Compressed Air Emergency Breathing System (CA EBS) training is tegenwoordig ook standaard in de Nogepa 0.5a & 0.5b training inbegrepen.

De voordelen van de E-BOSIET op een rijtje:

 • Bespaar 2 dagen aan tijd en hotelkosten;
 • E-learning kan op eigen tempo gedaan worden;
 • Bepaal zelf het moment en de locatie van leren, “Learn anywhere at anytime”;
 • Kleinere groep tijdens de praktijk uitvoering van 1 dag op het trainingscentrum (maximaal 8 deelnemers).

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de ‘Boek direct’ knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training.


Inhoud
De theorie voor de E-BOSIET training wordt middels E-learning gevolgd.
Online worden de volgende onderdelen behandeld:

Safety Induction
Sea Survival
First Aid
Fire Fighting & Self Rescue
Helicopter Safety & HUET

In de praktijk worden de volgende onderdelen behandeld:

Safety Induction assessment
Praktijk Sea Survival
Praktijk First Aid
Praktijk Fire Fighting & Self Rescue
Praktijk HUET
Compressed Air Emergency Breathing System (CA EBS)

Inschrijven:

 • U ontvangt een boekingsbevestiging van de training en de informatie voor de praktijkdag.
 • Binnen max. 1 werkdag ontvangt u per e-mail de toegang voor de E-learning.
 • U heeft tot de gekozen praktijkdag de tijd om uw E-learning af te ronden.
 • Bij aanvang trainingscentrum wordt er gecontroleerd of de E-learning succesvol is afgerond.
 • Wanneer u de E-learning heeft afgerond, dient u binnen 3 maanden de praktijkdag te volgen.

Na het inschrijven voor OPITO E-BOSIET ontvangt de deelnemer, binnen 1 werkdag, toegang tot het online lesmateriaal per e-mail. Hiermee dient u op de voor u gewenste  locatie alle theorie te leren. Dit zal minimaal 8 uur duren. Wanneer alle theorie is behaald, hoeft u enkel nog maar de praktijkoefeningen bij ons op ons trainingscentrum te doen.

Let op! Als u de E-learning niet heeft afgerond, is het niet mogelijk om deel te nemen aan het praktijkgedeelte en zal er geen certificaat uitgegeven worden.

Lestijden:
De deelnemers worden om 07.45 uur verwacht voor de inschrijving. De training start om 08.30 uur en zal rond 16.00 uur eindigen, mits er geen extra trainingen zijn bijgeboekt.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief registratiekosten, het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt standaard in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is mogelijk om via STC-KNRM een tolk in te huren.

Aanvullende opties:
Aansluitend aan de E-BOSIET zijn de volgende trainingen te boeken:

   • Crew Basket Training;
   • H2S Training – NOGEPA gecertificeerd;
   • S-CAPE;
   • Medische keuring (klik hier voor meer informatie).

Houdt u er rekening mee dat de E-BOSIET maar één trainingsdag bevat. Als er meerdere extra trainingen geboekt worden, kan het zijn dat niet alles op één dag gevolgd kan worden. Mocht het niet mogelijk zijn dat alle trainingen op één dag gevolgd kunnen worden, zullen wij contact met u opnemen. De aanvullende trainingen kunnen worden geselecteerd in stap 3 van het boekingsformulier.

Toelatingseisen:
Om aan deze training deel te kunnen nemen heeft u een medische keuring, uitgevoerd door een NOGEPA gecertificeerd arts, nodig. STC-KNRM kan deze keuring voor u verzorgen. Het is ook mogelijk om een verklaring van een arts te overhandigen, waaruit blijkt dat men fysiek in staat is om aan de training deel te nemen.

Meer weten? 0800-3800030

985,- incl. registratiekosten, excl. 21% BTW

Opito 5752

Engels

Boek nu
Specificaties

E-learning: 8-16 uur durend programma & Praktijk: 8 uur

4 jaar

Quarantaineweg 98, 3089 KP, Rotterdam-Heijplaat

08:30