Crew Basket Transfer Familiarisation

Deze training is bedoeld voor offshore/maritiem personeel dat bekend gemaakt moet worden met de juiste procedures en handelingen voor een transport met een crew basket tussen twee installaties of schepen.
De Crew Basket training is erop gericht om het bewustzijn met betrekking tot veiligheid op het gebied van transporteren van personeel tussen boten en platformen te vergroten en vertrouwd te raken met de voorzorgsmaatregelen.

Deze training staat niet altijd standaard ingepland, maar kunnen wij voor u inplannen op aanvraag. Neem contact met ons op via info-hp@stcnext.com.

Inhoud

De volgende onderwerpen komen aan bod in de Crew Basket training:

  • Risico’s en gevaren van het transport met een crew basket;
  • Het beoordelen van de gereedheid van de crew basket;
  • Verantwoordelijkheden;
  • Het oefenen van een transport met de crew basket.

Wat neem ik mee?

  • Geldig legitimatiebewijs (Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs);
  • Geldig certificaat medische keuring;
  • Veiligheidspaspoort (PSL) indien in bezit.

U ontvangt na afloop van de training een sticker voor uw veiligheidspaspoort (PSL) en een certificaat van deelname. Een veiligheidspaspoort is eventueel verkrijgbaar bij ons voor €17,50 (excl. 21% btw).

De Crew Basket training is aansluitend op één van de volgende trainingen te boeken, houdt u er dan rekening mee dat de lesdag later eindigt:

 

Voor deze training zijn geen specifieke eisen gesteld.

Lestijden:
De lestijden van deze training zijn variabel. Wij vragen de deelnemers of ze 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig willen zijn voor de inschrijving. Tevens kan deze training ook geboekt worden in combinatie met andere trainingen.

Taal:
De training wordt standaard in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal.
Het is voor individuen ook mogelijk om via STC NEXT een tolk in te huren.

Maatwerk nodig? Neem contact met ons op!
010 - 4283860