HUET incl. CA-EBS (5295) (incl. Escape Chute Training)

offshore

(C) Foto’s Roel Ovinga

Introductie
De HUET (Helicopter Underwater Escape Training) is een ééndaagse training speciaal bedoeld voor offshore personeel dat voor vervoer van- en naar hun werkplek gebruik maakt van een helikopter.
Ook voor zeevarenden die regelmatig van en naar boord reizen per helikopter is het van belang te trainen op welke manier veilig kan worden gereisd en hoe adequaat kan worden gereageerd in het geval van een noodsituatie.

Deze cursus is een onderdeel van de ‘Universal Basic Survival’ offshore training, maar wij bieden deze training ook aan als ‘losse’ training. De Compressed Air Emergency Breathing System (CA-EBS) training is tegenwoordig ook standaard in de Nogepa 0.5a & 0.5b training inbegrepen.


Inhoud
De volgende onderwerpen komen aan bod in de HUET training:

  • Helicopter Safety
  • Compressed Air Emergency Breathing System (CA-EBS)

Er worden (conform OPITO richtlijnen) diverse praktijkoefeningen in het zwembad vanuit een helikopter gedaan.

Lestijden:
De deelnemers worden om 07.45 uur verwacht voor de inschrijving. De training start om 08.30 uur en zal rond 16.00 uur eindigen, mits er geen extra trainingen zijn bijgeboekt.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief registratiekosten, het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is ook mogelijk om via STC-KNRM een tolk in te huren.

Aanvullende opties:
Aansluitend aan de HUET zijn de volgende trainingen te boeken:

  • Crew Basket Training;
  • H2S Training – NOGEPA gecertificeerd;
  • S-CAPE Training;
  • Medische keuring (klik hier voor meer informatie).

Houdt u er rekening mee dat de HUET maar één trainingsdag bevat. Als er meerdere extra trainingen geboekt worden, kan het zijn dat niet alles op één dag gevolgd kan worden. Mocht het niet mogelijk zijn dat alle trainingen op één dag gevolgd kunnen worden, zullen wij contact met u opnemen. De aanvullende trainingen kunnen worden geselecteerd in stap 3 van het boekingsformulier.

Toelatingseisen:
Om aan deze training deel te kunnen nemen heeft u een medische keuring, uitgevoerd door een NOGEPA gecertificeerd arts, nodig. STC-KNRM kan deze keuring voor u verzorgen. Het is ook mogelijk om een verklaring van een arts te overhandigen, waaruit blijkt dat men fysiek in staat is om aan de training deel te nemen.

Meer weten? 0800-3800030

610,- incl. registratiekosten, excl. 21% BTW

Opito 5295, NOG

Engels

Boek nu
Specificaties

1 dag

4 jaar

Quarantaineweg 98, 3089 KP, Rotterdam-Heijplaat

08:30