Menu

IMIST e-learning en examen

Boek direct
IMIST e-learning en examen 1

IMIST staat voor International Minimum Industry Safety Training en is een OPITO-standaard die de wereldwijde olie- en gasindustrie ondersteunt om de veiligheidsdoelstellingen te realiseren. Het IMIST e-learning programma is ontwikkeld om een nieuwe wereldwijde standaard voor training op het gebied van gezondheid en veiligheid te verschaffen. Dit is een uitgebreide en consistente opleiding om de veiligheid en de naleving van regelgeving van de werknemers vergroten.

De IMIST-standaard zorgt ervoor dat de werknemer de nodige veiligheidsbewustzijn en training heeft om het risico te verminderen en uiteindelijk het aantal ongevallen te verminderen.

Het IMIST certificaat is 4 jaar geldig. De e-learning en het examen is in de volgende 12 talen beschikbaar:

Amerikaans en Brits Engels, Arabisch, Hindi, Bahasa Maleisisch, Frans, Vietnamees, Thais, Indonesisch, Russisch, Kazachstaans en Deens.

IMIST begint met een introductie waarin de veiligheidskennis van medewerkers uit de olie – en gasindustrie wordt beoordeeld aan de hand van verschillende vragen. De gegeven antwoorden worden geëvalueerd, waarna een unieke cursus voor de deelnemer wordt samengesteld. Op basis van de foutief beantwoorde vragen wordt een e-learning samengesteld. Elke deelnemer doorloopt een speciaal op zijn of haar kennis gerichte e-learning. De informatie uit de e-learning wordt getoetst aan de hand van verschillende vragen. De thema’s waarover vragen foutief zijn beantwoord worden opnieuw behandeld, net zo lang tot de deelnemer alle vragen correct beantwoord.

 

Prijs:
199,00
Certificaten:
IMIST
Geldigheid:
4 jaar
Locatie:
Quarantaineweg 98 3089 KP Rotterdam-Heijplaat
Duur:
2,5 - 8 uur, afhankelijk van de beheersing van de gekozen taal

Wilt u deze e-learning voor een groep medewerkers op locatie laten organiseren? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden!