NOG Supplement (OLF) Escape Chute Training

Deze training is bedoeld voor medewerkers die al wel een BOSIET of FOET certificaat hebben behaald, maar die het NOG supplement voor de Noorse wateren nog niet hebben gevolgd.  Tijdens deze training worden het Noorse pak en het Noorse Sky Escape systeem behandeld. Het NOG supplement is standaard onderdeel van onze BOSIET en FOET trainingen.

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de ‘Boek nu’ knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training. Deze training staat niet altijd standaard ingepland, maar kunnen wij voor u inplannen op aanvraag. Neem contact met ons op via info-hp@stcnext.com.

Inhoud

  • Noors pak;
  • Noors Sky Escape Systeem.

Wat neem ik mee?

  • Geldig legitimatiebewijs (Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs);
  • Veiligheidspaspoort (PSL) indien in bezit.

U ontvangt na afloop van de training een sticker voor uw veiligheidspaspoort (PSL) en een certificaat van deelname. Een veiligheidspaspoort is eventueel verkrijgbaar bij ons voor €17,50 (excl. 21% btw).

Voor deze training gelden geen specifieke toelatingseisen.

Lestijden:
Dit is afhankelijk van de geboekte datum.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief registratiekosten, het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, koffie en thee. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is ook mogelijk om via STC NEXT een tolk in te huren.

Maatwerk nodig? Neem contact met ons op!
010 - 4283860