Menu

VCA Basis Examen

Boek direct
VCA Basis Examen

Het VCA Examen (Basisveiligheid VCA) is onderdeel van iedere B-VCA cursus van STC-KNRM, maar kandidaten kunnen ook kiezen voor zelfstandige voorbereiding en alleen het examen doen.

Het B-VCA examen bestaat uit 40 multiple-choice vragen. Om voor dit examen te slagen moeten minimaal 28 vragen goed beantwoord worden.
Het is een beeldschermexamen, duurt maximaal 60 minuten en wordt afgenomen door Pontifex Certificatie.
Voor kandidaten met taal en/of leesproblemen bestaat de mogelijkheid van een voorleesexamen. Let op, dit is niet hetzelfde als een mondeling examen. Het betreft een beeldschermexamen waarbij de vragen en antwoordmogelijkheden voorgelezen worden. De kandidaat moet zelf op de PC het juiste antwoord selecteren.
Prijs:
59,- ex 21% BTW
Certificaten:
SSVV Basis VCA
Geldigheid:
10 jaar
Locatie:
Verschillende locaties in Nederland
Duur:
60 minuten
Aanvang:
Verschillende tijdstippen per locatie

Taal:
Het examen B-VCA kan behalve in het Nederlands ook in alle andere talen van landen die lid zijn van de Europese Unie worden afgenomen. Wilt u Basisveiligheid VCA examen boeken in een andere taal? Selecteer dan ‘Basisveiligheid VCA andere talen’ en noteer in de aanvraagmodule de taal van keuze.

Locatie:
Het examen Basisveiligheid VCA examen vindt plaats op 28 locaties verspreid door heel Nederland:

Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Coevorden, Den Bosch, Dordrecht, Drachten, Eindhoven, Enschede, Geleen, Goes,Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Middelharnis, Midwoud, Moerdijk, Nieuwegein, Nijmegen, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Sliedrecht, Velsen-Noord, Vierlingsbeek, Vierpolders,Waddinxveen en Zwolle.

Voor groepen organiseren wij graag een B-VCA of ander VCA examen op de locatie en tijd van uw voorkeur. Hiervoor maken wij graag een offerte voor u. Vanuit Ecabo worden wel eisen aan de examenlocatie gesteld.

Prijs
De examenprijs is de prijs voor het beeldschermexamen B-VCA in het Nederlands per persoon op locatie van Pontifex.

Aanmeldtermijn
De aanmeldtermijn voor examens gaat van 24 uur naar 48 uur. Dit betekent dat alle examens tenminste 48 uur van te voren worden aangevraagd bij VCA Infra. Wij kunnen aanmeldingen die een dag van te voren worden gemaakt niet aannemen.