Menu

VIL VCU Examen

Boek direct
VIL VCU Examen

Het VIL VCU Examen (Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden van Uitzendbureaus) is onderdeel van iedere VIL-VCU cursus van STC-KNRM, maar kandidaten kunnen ook kiezen voor zelfstandige voorbereiding en alleen het examen doen. Voor individuele of kleine groepjes kandidaten is het open examen, dat op 28 locaties verspreid door heel Nederland georganiseerd wordt, zeer geschikt.

Indien je voor een zelfstandige voorbereiding op het examen kiest, verwijzen wij je graag naar de website van Pontifex voor het bestellen  van een lesboek.

 

Het VIL-VCU examen bestaat uit 70 multiple choice vragen. Om voor dit examen te slagen moeten minimaal 49 vragen goed beantwoord worden.

Het examen duurt maximaal 105 minuten, het is een beeldschermexamen en wordt afgenomen door een door examenbureau Pontifex.

 

Prijs:
99,- excl. 21% BTW
Certificaten:
SSVV VIL/VCU
Geldigheid:
10 jaar
Locatie:
Verschillende locaties in Nederland
Duur:
105 minuten
Aanvang:
Verschillende tijdstippen per locatie

Taal:
Het examen VIL VCU examen kan alleen in het Nederlands worden afgenomen.

Locatie:
Via onze site kunt u direct boeken voor : Capelle a/d Ijssel, Dordrecht, Den Bosch, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam en Sliedrecht.

Doet u liever examen op 1 van de overige 22 locaties verspreid door heel Nederland dan vragen wij u contact op te nemen met STC-KNRM via telefoonnummer 010 – 4283860.
Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Coevorden, Drachten, Eindhoven, Enschede, Geleen, Goes, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Middelharnis, Midwoud, Moerdijk, Nieuwegein, Nijmegen, Velsen-Noord, Vierlingsbeek, Vierpolders, Waddinxveen en Zwolle.

Voor groepen organiseren wij graag een VIL VCU of ander VCA examen op de locatie en tijd van uw voorkeur. Hiervoor maken wij graag een offerte voor u. Vanuit Ecabo worden wel eisen aan de examenlocatie gesteld.

Aanmeldtermijn
De aanmeldtermijn voor examens gaat van 24 uur naar 48 uur. Dit betekent dat alle examens tenminste 48 uur van te voren worden aangevraagd bij VCA Infra. Wij kunnen aanmeldingen die een dag van te voren worden gemaakt niet aannemen.