Gasmeten (NOGEPA 1.4 )

offshore

De training Gasmeten (Nogepa code 1.4) is bestemd voor mensen die werken op een mijninstallatie en die verantwoordelijk zijn voor het testen en het meten of gas, zuurstof en/of giftige stoffen aanwezig zijn. De deelnemers worden zowel in theorie als praktijk onderwezen in het gebruik van gasmeet- en detectie apparatuur, de interpretatie van de meetgegevens en het ondernemen van de juiste acties.

Deze training staat niet altijd standaard ingepland, maar kunnen wij voor u inplannen op aanvraag. Neem contact met ons op via info@stc-knrm.nl.


De volgende onderwerpen komen aan bod in de training:

  • Gasmeetstrategie├źn;
  • Meetprincipes, procedures en regels;
  • Verschillende soorten meet- en detectie-apparatuur;
  • Interpreteren van de gemeten gegevens;
  • Adviseren over de juiste vervolgacties;
  • Adviseren met betrekking tot veiligheidsvoorzieningen en persoonlijke beschermingsmiddelen;
  • Besloten ruimtes.

Lestijden:
De deelnemers om 07.45 uur verwacht voor de inschrijving. De training begint om 08:30 en zal rond 16.00 uur eindigen, mits er geen extra trainingen zijn bijgeboekt.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief registratiekosten, het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt standaard in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is mogelijk om via STC-KNRM een tolk in te huren.

Toelatingseisen:
Om aan deze training deel te kunnen nemen heeft u een medische keuring, uitgevoerd door een NOGEPA gecertificeerd arts, nodig. STC-KNRM kan deze keuring voor u verzorgen. Het is ook mogelijk om een verklaring van een arts te overhandigen, waaruit blijkt dat men fysiek in staat is om aan de training deel te nemen.

Meer weten? 0800-3800030

375,- incl. registratiekosten, excl. 21% BTW

NOGEPA 1.4

Engels

Boek nu
Specificaties

1 dag

4 jaar

Quarantaineweg 98, 3089 KP, Rotterdam - Heijplaat

08.30