Basic Training Fishery

maritiem

De –  speciaal voor de visserij  – ontwikkelde Basic Training Fishery heeft een extra onderdeel “Veiligheid voor de Visserij” dat aansluitend  op de bestaande Basic Training wordt gegeven. Deze Basic Training Fishery is verplicht voor ieder bemanningslid aan boord van een vissersvaartuig en is onbeperkt geldig. Heeft u de Basic Training Fishery succesvol afgesloten dan is het mogelijk om twee certificaten te ontvangen, namelijk Basic Training STCW  ( 5-jaar geldig) en Basic Training Fishery (onbeperkt geldig). Hierdoor kunt u zowel bij de Koopvaardij als bij de Visserij gaan werken.

Bent u al in het bezit van een Basic Training certificaat maar hebt u nog geen onderdeel Fishery gevolgd, dit onderdeel kan nu ook los, in een aparte module gevolgd worden.


Aangezien er aan boord met verschillende machines en werktuigen gewerkt wordt om de vis op het dek te halen en de vis te verwerken worden de bemanningsleden blootgesteld aan diverse risico’s.Tijdens de module veiligheid voor de visserij wordt er dan ook ingegaan op bijvoorbeeld hoe er omgegaan moet worden met alle touwen en kabels op het visserschip. Door bewust te zijn van alle risico’s en gevaren kunnen arbeidsongevallen voorkomen worden. Het onderdeel Fishery kan ook gegeven bij een Refresher Basic Training en is los te boeken via de website.

Extra aandachtspunt : het onderdeel Fishery kan op diverse locaties gegeven worden! Vraag bij onzde booking office naar de mogelijkheden ( Katwijk / Stellendam / Rotterdam)

De volgende onderwerpen worden in de training behandeld:

  • Overleven op zee
  • Brandbestrijding en Ademlucht
  • Elementaire First Aid
  • Persoonlijke veiligheid en Sociale verantwoordelijkheden
  • Veiligheid voor de visserij
  • Visserijmethoden

 

Lestijden:
De training zal om 08.30 uur starten.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Let op: genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt in het Nederlands en in het Engels gegeven.

Toelatingseisen:
– Geldig bewijs van lichamelijke goedkeuring voor de zeevaart;
– U dient te kunnen zwemmen;

Meenemen: medische keuring, zwemkleding en uw zeemansboekje.

Meer weten? 0800-3800030

1235,- excl. 21% BTW

STCW Basic Safety Training/STCW Fishery

Nederlands/Engels

Boek nu
Specificaties

5 dagen

Basic Training: 5 jaar - Fishery: onbeperkt

Basic Training: Quarantaineweg 98 3089 KP Rotterdam-Heijplaat Fishery: Rotterdam/Stellendam/Katwijk

08:30