Boat Transfer

wind

Introductie
De Boat Transfer training is bedoeld voor personeel dat werkzaam is in de windindustrie, betrokken bij de bouw, het onderhoud en/of de service voor windturbines en windparken op zee. Tijdens deze training leert de cursist om een veilige overstap te maken van een schip naar een windmolen en andersom.
De Boat Transfer training is een onderdeel van de GWO Sea Survival. Dat betekent dat u hier geen GWO certificaat voor ontvangt. Wanneer u een GWO certificaat nodig heeft, dient u de volledige GWO Sea Survival training te volgen.

Deze training staat niet altijd standaard ingepland, maar kunnen wij voor u inplannen op aanvraag. Neem contact met ons op via info@stc-knrm.nl.


Inhoud:
De inhoud van de training bevat de volgende onderdelen:

  • voordelen en beperkingen van de verschillende LSA, PPE en PFPE die worden gebruikt in de offshore windindustrie;
  • het op een veilige manier aan en van boord overstappen;
  • procedures in een man-over-boord situatie (SAR, GMDSS Recovery en EHBO);
  • evacuatieprocedures van windturbines.

Lestijden:
De aanvangstijd voor deze training is afhankelijk van de geboekte datum.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, koffie en thee. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt standaard in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is mogelijk om via STC-KNRM een tolk in te huren.

Toelatingseisen:
Om aan deze training deel te kunnen nemen heeft u een medische keuring nodig. Het is ook mogelijk om een verklaring van een arts te overhandigen, waaruit blijkt dat men fysiek in staat is om aan de training deel te nemen. STC-KNRM kan deze keuring voor u verzorgen. Klik hier voor meer informatie over de keuringen die wij aanbieden.

Meer weten? 0800-3800030

155,- excl. 21% BTW

STC-KNRM Boat Transfer

Engels

Boek nu
Specificaties

4 uur

2 jaar

Quarantaineweg 98, 3089 KP, Rotterdam - Heijplaat

Afhankelijk van de geboekte datum