NOGEPA 0.4 Limited Offshore Safety Training

Voor diegenen die niet werken op een offshore platform, maar slechts incidenteel een bezoek willen brengen aan een offshore platform is de NOGEPA 0.4 Limited Offshore Safety Training uitermate geschikt.

De inhoud van deze training is met name gericht op een stuk basiskennis over wat te doen bij calamiteiten aan boord van een offshore platform. Daarnaast voorziet deze training in de informatievoorziening met betrekking tot het veilig reizen met een helikopter. De training bevat diverse theoretische en praktische modules.

Deze training is alleen van toepassing onder de volgende voorwaarden:

  • De bezoeker zal niet deelnemen aan uitvoerende, operationele werkzaamheden aan boord van het platform;
  • De bezoeker dient altijd onder begeleiding op de installatie te zijn.

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de ‘Boek direct’ knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training. Deze training staat niet altijd standaard ingepland, maar kunnen wij voor u inplannen op aanvraag. Neem contact met ons op via info-hp@stcnext.com.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • General Safety Introduction (theorie);
  • Het gebruik van beschermingsmiddelen;
  • Helicopter Safety (theorie);
  • Helicopter Underwater Escape Training HUET (praktijk);
  • Sea Survival (praktijk).

Om aan deze training deel te kunnen nemen heeft u een medische keuring, uitgevoerd door een NOGEPA gecertificeerd arts, nodig. STC NEXT kan deze keuring voor u verzorgen. Het is ook mogelijk om een verklaring van een arts te overhandigen, waaruit blijkt dat men fysiek in staat is om aan de training deel te nemen.

Lestijden:
De deelnemers worden om 07:45 uur verwacht voor de inschrijving. De training start om 08:30 uur en zal rond 16:30 uur eindigen, mits er geen extra trainingen zijn bijgeboekt.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt standaard in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is mogelijk om via STC NEXT een tolk in te huren.

 

Maatwerk nodig? Neem contact met ons op!
010 - 4283860