Teambuilding

maritiem

Op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit? Boek een safety experience bij STC-KNRM! Het doel van de activiteiten is om de deelnemers een uitdagend en spannend parcours te laten afleggen en ze als groep laten functioneren. Voor aanvang van de oefeningen zal er een korte uitleg plaatsvinden in verband met de veiligheid van de deelnemers. De oefeningen zijn grotendeels gebaseerd op de verplichte veiligheidsopleidingen voor personeel werkzaam in de offshore sector, welke wij hier dagelijks aan onze klanten geven onder leiding van onze professionele instructeurs.

 


Maak keuze uit (een combinatie van) de volgende modules:

Kernwaarde: Samenwerken – scheepsbrugsimulator

Het doel van de activiteiten is om de deelnemers een uitdagend en spannend parcours te laten afleggen en ze als groep laten functioneren. Voor aanvang van de oefeningen zal er een korte uitleg plaatsvinden in verband met de veiligheid van de deelnemers. De oefeningen zijn grotendeels gebaseerd op de verplichte veiligheidsopleidingen voor personeel werkzaam in de offshore sector, welke wij hier dagelijks aan onze klanten geven onder leiding van onze professionele instructeurs.

Kernwaarde: Samenwerking- overleven op zee

Het stormt en je bent te water geraakt, wat nu? In ons zwembad bootsen we slecht weer na en leren we je wat je moet doen als je alleen, of met meerdere mensen te water bent geraakt. Hoe breng jij jezelf en je team in veiligheid?

Kernwaarde: Evenwicht – boattransfer

Samen ervaren hoe het is om op een veilige snelle manier te kunnen klimmen en ontsnappen uit een windturbine. In deze oefening worden de volgende facetten uitgelegd en uitgevoerd:

  • Het aantrekken ofwel gebruiken van de verschillende LSA, PPE en PFPE materialen
  • Klimtechnieken
  • Het op een veilige manier aan en van boord overstappen
  • Noodprocedures, veiligheidsmiddelen en maatregelen
  • Procedures in een man-over-boord situatie (SAR, GMDSS Recovery en EHBO)
  • Evacuatieprocedures van windturbines

Kernwaarde: Controle – ontsnappingstechnieken

Hoe is het om gemaskerd je weg te vinden in een besloten ruimte? Deelnemers doen een oefening, waarbij zij voorzien van geblindeerde vluchtmaskers uit gestapeld brandcontainers gaan ontsnappen. Deze oefening kan voor deelnemers die engtevrees hebben mentaal iets belastend zijn vanwege het gebruik van geblindeerde vluchtmaskers.

Kernwaarde: vertrouwen – evacuatie vanuit een helikopter te water

Deze oefening wordt vaak als grensverleggend gezien. Tijdens deze oefening wordt er aanspraak gemaakt op de mentale kracht van de deelnemer met een beperkte fysieke vraag. De
deelnemer krijgt vooraf, in de helikopter simulator een korte uitleg van wat er gaat gebeuren, waarna hij direct daarop volgend, onder water uit de simulator moet ontsnappen.

Kernwaarde: snelheid – Fast Rescue Boat experience

Een Fast Rescue Craft avontuur is natuurlijk spectaculair, de boten zijn veilig, wendbaar en snel en doordat wij alleen met professionele schippers werken bent u verzekerd dat alles binnen een veilige marge blijft. Varen door de haven van Rotterdam heeft natuurlijk een extra mooie dimensie.

Kernwaarde: lef – Free Fall life boat

Deelnemers gaan na een korte uitleg de Free Fall lifeboat in en na verdere instructies maakt men de vrije val daadwerkelijk mee. Een spannende en niet alledaagse ervaring voor de meesten
onder ons.

Er zijn geen vaste dagen ingepland voor deze training. De datum kan in overleg gepland worden; avonden, zaterdagen en zondagen kunnen ook een optie zijn. Het aantal deelnemers voor deze training is gemiddeld 6 tot 25 personen. De duur is afhankelijk van de combinatie van activiteiten welke er gekozen wordt, maar dit kan variëren van een halve dag (ochtend, middag of avond) tot een hele dag.

Wij kunnen ook koffie, thee, lunch, diner en borrel voor u verzorgen. Geinteresseerd? Neem contact met ons op per mail of telefonisch: 0031-10 428 38 60

 

Meer weten? 0800-3800030

in overleg

Nederlands of Engels

    Specificaties

    Quarantaineweg 98, 3089 KP, Rotterdam-Heijplaat