Basic Safety Training (GWO) Refresher

wind

Deze volledige herhalings training is opgesteld volgens de richtlijnen van de Global Wind Organization (GWO).
Deze vierdaagse Basic Safety Training (GWO) Refresher is bedoeld voor personeel dat werkzaam is in de windindustrie, dat reeds in het bezit is van het certificaat Basic Safety Training en gehoor geeft aan de tweejaarlijkse herhalingsverplichting. De training is gericht op personeel dat betrokken is bij de bouw, het onderhoud en/of de service voor onshore en/of offshore windturbines en windparken.

Na het volgen van deze training bent u in het bezit van alle te behalen certificaten van de GWO.

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de ‘Boek direct’ knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training.


Na het voltooien van de Basic Safety Training (GWO) Refresher heeft u de volgende certificaten in bezit:

  • First Aid Refresher; (Klik hier voor meer informatie)
  • Manual Handling Refresher; (Klik hier voor meer informatie)
  • Fire awareness Refresher; (Klik hier voor meer informatie)
  • Working at Heights Refresher; (Klik hier voor meer informatie)
  • Sea Survival Refresher. (Klik hier voor meer informatie)

Lestijden:
Op de eerste dag worden de deelnemers om 07.45 uur verwacht voor de inschrijving. De overige trainingsdagen beginnen om 08.30 uur. Alle trainingsdagen zullen rond 16.00 uur eindigen, mits er geen extra trainingen zijn bijgeboekt.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief registratiekosten, het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Let op: genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal.
Het is ook mogelijk om via STC-KNRM een tolk in te huren.

Toelatingseisen:
Om aan deze training deel te kunnen nemen heeft u een medische keuring uitgevoerd door een gecertificeerd arts nodig (of verklaring van een arts waaruit blijkt dat men fysiek in staat is aan deze training deel te nemen). STC-KNRM kan een NOGEPA medische keuring voor u inplannen. Klik hier om de lijst met medische keuringen te bekijken.

Bijzonderheden:
Een goede lichamelijk conditie is een vereiste.
Deelnemers mogen niet meer dan 124 kilo wegen in verband met het draagvermogen van de materialen die tijdens de training worden gebruikt.

Winda registratie
Vanaf 17 oktober 2016 moeten alle deelnemers aan de GWO trainingen zich registreren als deelnemer in WINDA. Als de registratie is afgerond ontvang je een WINDA ID, dit WINDA ID moet je voor afloop van de training opgestuurd hebben naar  info@STC-KNRM.nl. Dit WINDA ID is je persoonlijke legitimatie en al je toekomstige GWO trainingen zullen geregistreerd worden onder dit ID. Registreren voor een WINDA ID kan met smartphone, tablet of PC op  winda.globalwindsafety.org.

Meer weten? 0800-3800030

€1080,- incl. WINDA registratiefee, excl. 21% BTW

GWO

Engels

Boek nu
Specificaties

4 dagen

2 jaar

Quarantaineweg 98, 3089 KP, Rotterdam - Heijplaat

08:30