Combi Basic Safety/Adv. Fire Fighting/Prof. in Survival Craft herhalingstraining (SCOM-2)

maritiem

Op zee verschillen de omstandigheden fundamenteel van de omstandigheden aan wal. Daarom is het van vitaal belang om uw veiligheid en zelfredzaamheid te blijven trainen. Deze training zal uw kennis opfrissen over wat er moet gebeuren in het geval van een calamiteit op zee. Omwille van de veiligheid zijn er ook wettelijke eisen gesteld aan veiligheid en zelfvoorziening in het internationale STCW-verdrag. Iedereen aan boord moet om de vijf jaar een opfriscursus bijwonen om de vaarbevoegdheid te behouden. Het herhalingcertificaat is geldig voor vijf jaar. De training voldoet aan de STCW-richtlijnen en wordt erkend door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILENT).

Tijdens deze training zullen de afgevaardigden zich bezighouden met realistische situaties die zich aan boord kunnen voordoen. De training zoomt in op persoonlijke overlevingstechnieken, brandveiligheid en -controle, eerste hulp bij ongelukken, veilig werken en sociale verantwoordelijkheid aan boord.


Deze cursus is praktijkgericht en simuleert de situatie aan boord zoveel mogelijk. Naast theorie, oefen je extreme omstandigheden op zee in ons simulatiezwembad en brandveiligheid en -controle in het Fire & Safety Training Center.

Deze opfriscursus omvat de volgende onderwerpen volgens STCW-tabellen A-VI / 1, A-VI / 2-1 en A-VI / 3:

 • Personeelsveiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid theorie en praktijk
 • Elementaire eerste hulp theorie en praktijk
 • Survival Technieken theorie en praktijk
 • Fire Fighting theorie en praktijk
Meer weten? 0800-3800030

1285,- Excl. BTW excl. 21% btw

STCW’78 tables A-VI/1, A-VI/2-1 and A-VI/3 as amended

Engels

  Boek nu
  Specificaties

  4 dagen

  5 jaar

  Quarantaineweg 98 3089 KP Rotterdam - Heijplaat