• Er staat geen geschikte datum tussen de planning, wat nu?

  Indien er geen passende datum op onze planning staat, kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

 • Organiseren jullie ook teambuilding activiteiten?

  Ja dit kunnen wij zeker voor u organiseren. Er zijn verschillende activiteiten bij ons te boeken. Het doel van de activiteiten is om de deelnemers een uitdagend en spannend parcours te laten afleggen en ze als groep laten functioneren. Voor aanvang van de oefeningen zal er een korte uitleg plaatsvinden in verband met de veiligheid van de deelnemers. De oefeningen zijn grotendeels gebaseerd op de verplichte veiligheidsopleidingen voor personeel werkzaam in de offshore sector, welke wij hier dagelijks aan onze klanten geven onder leiding van onze professionele instructeurs. Voor de mogelijkheden verwijzen we u naar de volgende pagina.

 • Kunnen jullie een training op maat verzorgen?

  Ja dit kunnen wij zeker verzorgen. Wij geven momenteel voor verschillende bedrijven trainingen die in samenspraak zijn samengesteld. Mocht de training die u nodig heeft niet op de website staan en wilt u een eigen touch aan het programma geven? Dat kan! Belangrijkste aspecten bij het samenstellen van het programma is of wij in staat zijn om de theorie/praktijk te kunnen verwezelijken zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info-hp@stcnext.com of neem telefonisch contact op met onze boekingsafdeling.

 • Hoe schrijf ik mij in voor een training of examen?

  Voor al onze trainingen kunt u online de boeking doen. Dit kunt u doen door bij de gewenste training op de 'boek nu' knop te klikken of via de knop 'snel boeken' bovenaan de pagina. Als u een datum heeft geselecteerd wordt er om uw gegevens gevraagd. Na de inschrijving krijgt u een bevestiging toegestuurd. Het is ook mogelijk om de boeking per mail te doen. U kunt uw aanvraag naar info-hp@stcnext.com sturen en wij zorgen dat de boeking gedaan wordt. Belangrijk om te vermelden is dat als u de boeking via onze website doet, u verzekerd bent van een plek op de training. Mocht de training of datum die u zoekt er niet tussen staan, kunt u ons altijd per mail of telefonisch bereiken.

 • Kan ik ook een training op locatie boeken?

  Ja dit is zeker mogelijk, maar niet voor alle trainingen.  De locatie waar de training gegeven wordt moet geschikt zijn. Voor sommige trainingen is praktijkmateriaal nodig. Als de locatie daar niet over beschikt is het niet mogelijk om de training uit te voeren. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met onze boekingsafdeling.

 • Wat moet ik meenemen naar de training?

  Als u een training bij ons volgt vragen wij u het volgende mee te nemen:

  • PSL (Personal Safety Logbook), ook wel het veiligheidspaspoort of groene boekje genoemd. Bij maritieme trainingen wordt er gevraagd naar uw zeemansboekje;
  • Paspoort/identiteitskaart/rijbewijs;
  • Geldige medische keuring;
  • Schone set kleding of ondergoed voor na de training in het zwembad.
  Als u een herhalingstraining komt volgen, vragen wij u om uw geldige certificaat mee te nemen. Mocht u deze niet in bezit hebben, kunt u altijd nagaan of u de stickers van de training in uw PSL boekje heeft staan.

 • Wat is een PSL- veiligheidspaspoort?

  Een Personal Safety Logbook (PSL) wordt ook wel veiligheidspaspoort of groene boekje genoemd. Een PSL is een genummerd document dat van scheurvast papier is gemaakt. Het is persoonsgebonden en bevat informatie over de eigenaar. Het PSL bevat gegevens over de veiligheidstrainingen en medische keuringen die de eigenaar behaald heeft. Na het afronden van een training krijgt de eigenaar een stempel of sticker met handtekening voor in het PSL, als bewijs dat hij/zij geslaagd is. De kosten voor een PSL boekje zijn €17,50 ex. 21% BTW.