H2S (NOGEPA 0.8)

offshore

De H2S training (NOGEPA 0.8) duurt ongeveer 4 uur en is een veiligheidstraining voor personeel (onshore en offshore) die in aanraking komen met H2S gevoelige installaties. In de meeste gevallen betreft dit medewerkers uit de olie- en gaswinning industrie, maar deze training is ook geschikt voor werknemers die werken in bijvoorbeeld riolen, rioolwaterzuiveringsinstallaties, mestverwerking en afvalverwerking waar mogelijk H2S ontstaat.

Het doel van deze training is om deelnemers bewust te maken van de risico’s in werkomgevingen waar het dodelijke H2S (zwavelwaterstof) kan vrijkomen.

Deze training is te boeken als aanvullende training bij de Basic Offshore Safety Introduction and Emergency Response Training (0.5A BOSIET) of de Further Offshore Emergency Training (0.5B FOET). De training is ook ‘los’ te boeken en bij u op locatie te organiseren.

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de ‘Boek direct’ knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training. Deze training staat niet altijd standaard ingepland, maar kunnen wij voor u inplannen op aanvraag. Neem contact met ons op via info@stc-knrm.nl.


De volgende onderwerpen komen aan bod in de H2S training:

  • Regelgeving en de Arbo wet
  • Gevaren en eigenschappen
  • Werken met H2S op een locatie
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Vluchtprocedures
  • Eerste hulp voor H2S slachtoffers

Op locatie:
Deze training is te boeken als  ‘on board training’ op een locatie naar wens en als klassikale training bij  STC-KNRM. Wilt u de training bij u op locatie laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Lestijden:
De lestijden van deze training zijn variabel. Wij vragen de deelnemers of ze 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig willen zijn voor de inschrijving.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief registratiekosten, het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, koffie en thee. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt standaard in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is mogelijk om via STC-KNRM een tolk in te huren.

Aanvullende opties:
De H2S training is aansluitend aan één van de volgende trainingen te boeken, houdt u er dan rekening mee dat de lesdag later eindigt:

Wilt u deze training boeken als aanvulling? Boekt u dan de BOSIET, E-BOSIET, FOET of HUET training, in stap 3 van het boekingsformulier kunt u de H2S training toevoegen.

Toelatingseisen:
Voor deze training gelden geen specifieke toelatingseisen.

Meer weten? 0800-3800030

130,- incl. registratiekosten, excl. 21% BTW

NOGEPA 0.8

Engels

Boek nu
Specificaties

4 uur

4 jaar

Quarantaineweg 98 3089 KP Rotterdam-Heijplaat / op eigen locatie

Afhankelijk van de geboekte datum