S-cape Evacuation System

offshore

Tijdens deze training leert de cursist de theorie en de praktijk van het gebruik van het S-cape Evacuation System. Onder goed gesimuleerde omstandigheden in ons zwembad, waarbij de werkelijkheid benaderd wordt, zal de cursist het systeem onder de knie krijgen.
Na de training zijn de deelnemers in staat om veilig naar beneden af te dalen met het S-cape Evacuation System.

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de ‘Boek direct’ knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training. Deze training staat niet altijd standaard ingepland, maar kunnen wij voor u inplannen op aanvraag. Neem contact met ons op via info@stc-knrm.nl.


De volgende onderwerpen komen aan bod in de S-CAPE training:

  • Theorie over S-cape Evacuation System;
  • De werking van S-cape Evacuation System;
  • Opslag offshore;
  • Het gebruiksklaar maken van het S-cape Evacuation System;
  • Oefenen met afdalen met behulp van het S-cape Evacuation System;
  • Oefenen met afdalen in een reddingsvlot met behulp van het S-cape Evacuation System.

Op locatie:
Deze training is te boeken als  ‘on board training’ op een locatie naar wens en als klassikale training bij  STC-KNRM. Wilt u de training bij u op locatie laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Lestijden:
De lestijden van deze training zijn variabel. Wij vragen de deelnemers of ze 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig willen zijn voor de inschrijving.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief registratiekosten, het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, koffie en thee. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt standaard in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is mogelijk om via STC-KNRM een tolk in te huren.

Aanvullende opties:
De S-cape training is aansluitend op één van de volgende trainingen te boeken, houdt u er dan rekening mee dat de lesdag later eindigt:

Wilt u deze training boeken als aanvulling? Boekt u dan de BOSIET, E-BOSIET, FOET of HUET training, in stap 3 van het boekingsformulier kunt u de S-cape training toevoegen.

Toelatingseisen:
Voor deze training gelden geen specifieke toelatingseisen.

Meer weten? 0800-3800030

150,00 excl. 21% BTW

STC-KNRM

Engels

Boek nu
Specificaties

1,5 - 4 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)

4 jaar

Quarantaineweg 98, 3089 KP, Rotterdam-Heijplaat