Fire Awareness (GWO)

wind

(C) Foto’s Roel Ovinga

Deze module is opgesteld volgens de richtlijnen van de Global Wind Organization (GWO).
De Fire Awareness GWO training is bedoeld voor personeel dat werkzaam is in de windindustrie, op het land en/of op zee, betrokken bij de bouw, het onderhoud en/of de service voor onshore en/of offshore windturbines en windparken. De training Fire Awareness gaat in op basis kennis en vaardigheden over hoe te handelen bij brand.

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de ‘Boek direct’ knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training.


Wanneer brand uitbreekt is het belangrijk om snel te handelen. Deze training is speciaal gericht op de persoonlijke veiligheid bij een brand en het omgaan met brand in windturbines.
In deze training worden de volgende onderdelen behandeld:

  • het ontstaan en het verspreiden van brand;
  • risico’s op brand in windturbines;
  • herkennen van de eerste tekenen van mogelijke aanwezigheid van brand in een windturbine;
  • rampenplannen in een windturbine, inclusief rookdetectie en vluchtweg procedures;
  • de werking van brandblusapparatuur en het gebruik hiervan.

Lestijden:
Dit is afhankelijk van de geboekte datum.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief registratiekosten, het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, koffie en thee. Let op: de genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is ook mogelijk om via STC-KNRM een tolk in te huren.

Aanvullende opties:
Aansluitend aan de GWO Fire Awareness zijn de volgende trainingen te boeken:

Toelatingseisen:
Een goede lichamelijke conditie is vereist. De deelnemers mogen niet zwaarder zijn dan 124 kilo in verhouding tot de draagkracht van de materialen die tijdens de opleiding worden gebruikt.

Winda registratie
Alle deelnemers die deelnemen aan de GWO trainingen moeten zich registreren in WINDA. Als de registratie is afgerond ontvang je een WINDA ID, dit WINDA ID moet je voor afloop van de training opgestuurd hebben naar  info@STC-KNRM.nl. Dit WINDA ID is je persoonlijke legitimatie en al je toekomstige GWO trainingen zullen geregistreerd worden onder dit ID. Registreren voor een WINDA ID kan met smartphone, tablet of PC op winda.globalwindsafety.org.

Meer weten? 0800-3800030

€190,- incl. WINDA registratie fee, excl. 21% BTW

GWO BST Fire Awareness

Engels

Boek nu
Specificaties

0,5 dag

2 jaar

Quarantaineweg 98, 3089 KP, Rotterdam - Heijplaat

Afhankelijk van de geboekte datum