Basic Safety Training (GWO)

Deze volledige training is opgesteld volgens de richtlijnen van de Global Wind Organization (GWO).
Deze 4,5 daagse Basic Safety Training (GWO) is bedoeld voor personeel dat werkzaam is in de windindustrie, op het land en/of op zee, betrokken bij de bouw, het onderhoud en/of de service voor onshore en/of offshore windturbines en windparken.
Na het volgen van deze training bent u in het bezit van alle te behalen certificaten van de GWO.

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de ‘Boek nu’ knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training.

Na het voltooien van de Basic Safety Training (GWO) heeft u de volgende certificaten in bezit:

 • First Aid; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
 • Manual Handling; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
 • Fire Awareness; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
 • Working at Heights; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
 • Sea Survival. (Klik hier voor meer informatie over deze training)

Wat neem ik mee?

 • Geldig legitimatiebewijs (Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs);
 • Geldig certificaat medische keuring;
 • Droog ondergoed.

U ontvangt na afloop van de training een sticker voor uw veiligheidspaspoort (PSL). Een veiligheidspaspoort is eventueel verkrijgbaar bij ons voor €17,50 (excl 21% btw)

Winda registratie:
Vanaf 17 oktober 2016 moeten alle deelnemers aan de GWO trainingen zich registreren als deelnemer in WINDA. Als de registratie is afgerond ontvang je een WINDA ID, dit WINDA ID moet je voor afloop van de training opgestuurd hebben naar  info@STC NEXT.nl . Dit WINDA ID is je persoonlijke legitimatie en al je toekomstige GWO trainingen zullen geregistreerd worden onder dit ID. Registreren voor een WINDA ID kan met smartphone, tablet of PC op  winda.globalwindsafety.org.

Alle modules die onderdeel uitmaken van de Basic Safety Training GWO kunnen ook los gevolgd worden.

Voor meer inhoudelijke informatie over de afzonderlijke modules klikt u op de naam van de module hieronder of bezoekt u de pagina van de desbetreffende module.

 • First Aid; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
 • Manual Handling; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
 • Fire Awareness; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
 • Working at Heights; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
 • Sea Survival. (Klik hier voor meer informatie over deze training)

Om aan deze training deel te kunnen nemen heeft u een medische keuring uitgevoerd door een gecertificeerd arts nodig (of verklaring van een arts waaruit blijkt dat men fysiek in staat is aan deze training deel te nemen). STC NEXT kan een NOGEPA medische keuring voor u inplannen. Klik hier om de lijst met medische keuringen te bekijken.

Een vereiste vanuit GWO is dat een deelnemer die aan de GWO Sea Survival deelneemt in het bezit moet zijn van een geldig GWO Working at Height certificaat.

Een goede lichamelijke conditie is een vereiste.
Deelnemers mogen niet meer dan 125 kilo wegen in verband met het draagvermogen van de materialen die tijdens de training worden gebruikt.

Lestijden:
Op de eerste dag worden de deelnemers om 07.45 uur verwacht voor de inschrijving. De overige trainingsdagen beginnen om 08.30 uur. Alle trainingsdagen zullen rond 16.00 uur eindigen, mits er geen extra trainingen zijn bijgeboekt.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief registratiekosten, het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Let op: genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt standaard in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is mogelijk om via STC NEXT een tolk in te huren.

 

Maatwerk nodig? Neem contact met ons op!
010 - 4283860