Basic Safety Training (GWO)

wind

Deze volledige training is opgesteld volgens de richtlijnen van de Global Wind Organization (GWO).
Deze 5 daagse Basic Safety Training (GWO) is bedoeld voor personeel dat werkzaam is in de windindustrie, op het land en/of op zee, betrokken bij de bouw, het onderhoud en/of de service voor onshore en/of offshore windturbines en windparken.
Na het volgen van deze training bent u in het bezit van alle te behalen certificaten van de GWO.

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de ‘Boek direct’ knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training.


Na het voltooien van de Basic Safety Training (GWO) heeft u de volgende certificaten in bezit:

  • First Aid; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
  • Manual Handling; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
  • Fire Awareness; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
  • Working at Heights; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
  • Sea Survival. (Klik hier voor meer informatie over deze training)

Lestijden:
Op de eerste dag worden de deelnemers om 07.45 uur verwacht voor de inschrijving. De overige trainingsdagen beginnen om 08.30 uur. Alle trainingsdagen zullen rond 16.00 uur eindigen, mits er geen extra trainingen zijn bijgeboekt.

Prijs:
De bovengenoemde prijs is inclusief registratiekosten, het gebruik van praktijkmiddelen, lesmateriaal, lunch, koffie en thee. Let op: genoemde prijs is exclusief BTW.

Taal:
De training wordt standaard in het Engels gegeven. Op verzoek kan de training voor groepen georganiseerd worden in een andere taal. Het is mogelijk om via STC-KNRM een tolk in te huren.

Toelatingseisen:
Een goede lichamelijke conditie is vereist. De deelnemers mogen niet zwaarder zijn dan 124 kilo in verhouding tot de draagkracht van de materialen die tijdens de opleiding worden gebruikt.

Bijzonderheden:
Een goede lichamelijke conditie is een vereiste.
Deelnemers mogen niet meer dan 124 kilo wegen in verband met het draagvermogen van de materialen die tijdens de training worden gebruikt.

Winda registratie
Alle deelnemers die deelnemen aan de GWO trainingen moeten zich registreren in WINDA. Als de registratie is afgerond ontvang je een WINDA ID, dit WINDA ID moet je voor afloop van de training opgestuurd hebben naar  info@STC-KNRM.nl. Dit WINDA ID is je persoonlijke legitimatie en al je toekomstige GWO trainingen zullen geregistreerd worden onder dit ID. Registreren voor een WINDA ID kan met smartphone, tablet of PC op winda.globalwindsafety.org.

Meer weten? 0800-3800030

€1455,- incl. WINDA registratiefee, excl. 21% BTW

GWO

Engels

Boek nu
Specificaties

4,5 dag

2 jaar

Quarantaineweg 98, 3089 KP, Rotterdam - Heijplaat

08:30