Basic Safety Training (GWO) Onshore

wind

Fire Awareness (GWO) 3

De GWO Basic Safety Training onshore is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de windindustrie. Tijdens deze training leren de deelnemers welke risico’s en gevaren zich kunnen voordoen bij het werken in de windindustrie. Daarnaast leren ze hoe ze moeten handelen in geval van nood.

Andere vaardigheden die deelnemers tijdens deze training ontwikkelen, zijn het verlenen van Eerste Hulp, het redden van zichzelf en anderen en het bestrijden van brand. Hierdoor weten ze wat ze moeten doen in dergelijke situaties. Door het oefenen van noodsituaties in de praktijk worden de deelnemers op een realistische manier voorbereid. De onshore GWO Basic Safety Training is anders dan de offshore variant. Deze training is namelijk alleen gericht op werk in de onshore windindustrie, bijvoorbeeld in een onshore windturbine.

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de ‘Boek direct’ knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training.


De inhoud van deze training bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • First Aid; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
  • Manual Handling; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
  • Fire Awareness; (Klik hier voor meer informatie over deze training)
  • Working at Heights; (Klik hier voor meer informatie over deze training)

Doordat deze training de onshore versie is van de GWO Basic Safety Training wordt de module GWO Sea Survival in deze training niet behandeld.

Op aanvraag of indien er uitsluitend Nederlands sprekende cursisten deelnemen kan de instructie in het Nederlands worden verzorgd.

Meer weten? 0800-3800030

€1290,- incl. WINDA registratiefee, ex 21% BTW

GWO

Engels

Boek nu
Specificaties

3,5 dag

2 jaar

Quarantaineweg 98, 3089 KP, Rotterdam - Heijplaat

08:30